News

Stroopwafel Heaven pop up shop!

Unfortunately Stroopwafel Heaven closed down the shop on the Westermarkt. The good news is that we have a pop up shop in the month of October at Amsterdam Central Station! Where can you find us? If you enter the main hall where the piano is located you should turn left. The shop is located at the beginning of the new shopping area called the IJpassage in Central Station. Do visit us!

Opening hours:
From 08.00 tot 21.00 from Monday until Sunday

Stroopwafel Heaven
Stationsplein 17a, Amsterdam


Op Thuisbezorgd.nl staat er een ode aan typische Nederlandse gerechten en eetwedstrijden. Stroopwafels kunnen hierin natuurlijk niet ontbreken! Check de website voor het artikel:

http://blog.thuisbezorgd.nl/typisch-nederlands-eten-gerechten-en-eetwedstrijden/


Stroopwafel Heaven start eerste ‘Stroopwafel battle’

Amsterdam, 7 april 2015

Stroopwafels, wie kent ze niet? Het nummer één koekje van Nederland is populair in binnen- en buitenland en vraagt om creatieve variaties. Daarom schrijft Stroopwafel Heaven een wedstrijd uit voor foodbloggers en hobbykoks: de ‘Stroopwafel battle’. Ben jij ook fan van de stroopwafel of zin in een leuke culinaire uitdaging? Doe dan mee!

Stroopwafel Heaven organiseert de stroopwafel battle om extra aandacht voor stroopwafels te genereren en mensen te inspireren om te variëren met verschillende soorten stroopwafels.

Stroopwafel battle

Alle foodbloggers en hobbykoks worden uitgedaagd een recept te bedenken die een variatie is op de traditionele stroopwafel. Hierbij mogen alle ingrediënten gebruikt worden; een hartige stroopwafel kan dus ook! De beste zes worden uitgenodigd om hun recept met stroopwafels klaar te maken en te presenteren op woensdagavond 13 mei bij Stroopwafel Heaven in Amsterdam.

Stroopwafel Heaven en 3 juryleden selecteren het winnende recept op originaliteit en smaak. Het recept moet origineel zijn en creatief. De basis moet bestaan uit een stroopwafel, het mag echter wel een andere vorm aannemen.

Stroopwafel Award

De kok met het beste recept ontvangt de Stroopwafel Award. Bovendien wint hij/zij een masterclass taarten decoreren van de Taart van mijn Tante. Deelnemers aan de ‘stroopwafel battle’ kunnen hun recept voor 1 mei 2015 mailen naar: info@stroopwafelheaven.com.

De wereld van de stroopwafel

Tijdens de stroopwafel battle wordt bovendien het boek ‘De wereld van de stroopwafel’ van Lineke Eerdmans en Ulrike Schmidt gepresenteerd. In dit boek zijn de auteurs in de wereld van stroopwafelbakkers en -liefhebbers gedoken.

Neem voor meer informatie contact op met Bianca Brasdorp, eigenaresse Stroopwafel Heaven via info@stroopwafelheaven.com of 06-81389487.

U bent uitgenodigd om de stroopwafel battle bij te wonen. Graag wel aanmelden via bovenstaand e-mailadres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>